ЕСТЬ ВОПРОСЫ? СВЯЗАТЬСЯ
English Ukrainian

Блог

Ansys продовжує інновації в галузі штучного інтелекту

Надходження до портфоліо продуктів Ansys на базі штучного інтелекту продовжують поліпшувати досвід користувача (UX), прискорювати демократизацію моделювання, а також розвивати інновації та інсайти наступного покоління.

Ansys анонсує:

  • надходження на ринок Ansys SimAI – фізично-агностичного хмарного інструмента, який поєднує точність моделювання у Ansys зі швидкістю штучного інтелекту.
  • доступ до попередньої версії Ansys AI+, який розширює можливості існуючих продуктів за допомогою штучного інтелекту.

PITTSBURGH, PA, 25 жовтня 2023 року – Ansys (NASDAQ: ANSS) посилює інвестиції в інновації у галузі штучного інтелекту (AI) завдяки надходженню Ansys SimAI та Ansys AI+. Дані релізи розширюють інтеграцію штучного інтелекту у весь спектр портфоліо та спільноту клієнтів Ansys.

Ansys SimAI – це хмарна, нейтральна до фізики платформа, яка дозволить користувачам у різних галузях значно прискорити інновації та скоротити час виведення розробок на ринок. За допомогою Ansys SimAI користувачі зможуть надійно прогнозувати продуктивність складних сценаріїв моделювання всього за кілька хвилин, замість годин або днів. Цей інструмент сприятиме більш швидкому випробовуванню розробок, швидшому розвитку виробництва та, в кінцевому підсумку, прискоренню інновацій.

Ansys SimAI дозволить користувачам спочатку навчати модель штучного інтелекту за допомогою результатів моделювання, а потім точно прогнозувати аналогічні розробки. На відміну від методів, згідно до яких користувачам доводилося описувати свої розробки за допомогою набору геометричних параметрів, Ansys SimAI використовуватиме форму розробки як вхідні дані для полегшення пошуку найкращого варіанту. Це дозволить використовувати існуючі результати моделювання для навчання, навіть якщо структура розробок неоднакова.

За допомогою Ansys AI+, Ansys впроваджуватиме та розширюватиме функціонал штучного інтелекту у свої флагманські продукти з метою поліпшення їх функціоналу. Наприклад, модулі машинного навчання додаються до Ansys Granta MI AI+. Користувачі Ansys optiSLang AI+ вже здійснюють ефективну оптимізацію, вивчення чутливості та надійність розробок з використанням високорівневих метамоделей на основі машинного навчання для полів та скалярних даних.

08112023

Можливості AI+ нададуть таким клієнтам, як MANN+HUMMEL, більше доступу до можливостей Ansys AI через флагманські продукти Ansys.

"Демократизація моделювання, цифровий потік, оптимізація та машинне навчання формують сучасний процес розробки продуктів у MANN+HUMMEL," - каже доктор Флоріан Келлер, директор відділу інженерії, повітряних фільтрів та моделювання в MANN+HUMMEL. "Розширені пропозиції Ansys у сфері штучного інтелекту, такі як Ansys optiSLang AI+, дозволили нашій команді розробити план експерименту для параметризованої моделі властивостей повітряного фільтра та використати його в процесі оптимізації на основі штучного інтелекту. Таким чином, ми значно скорочуємо зусилля з моделювання, що допомагає нам прискорити виведення на ринок розумних та сталих технологій."

"Інвестиції Ansys у галузь штучного інтелекту є свідченням наших зобов'язань щодо поліпшення досвіду користувача, прискорення демократизації моделювання та підтримки інновацій наступного покоління," - сказав Шейн Емсвайлер, віце-президент з продуктів Ansys. "Інтегруючи можливості штучного інтелекту в нові та існуючі продукти, час на прогнозування продуктивності складної моделі може бути скорочений з 15 днів до кількох хвилин. Цей вид економії часу має потенціал змінити процес розробки для наших клієнтів у різних галузях."

Раніше Ansys оголосив бета-реліз AnsysGPT, віртуального асистента, який набирає експертизу в різних областях фізики, надає цілодобову комплексну технічну підтримку та скорочує час на обслуговування клієнтів. AnsysGPT буде доступний в першому кварталі 2024 року.

Хоча Ansys SimAI буде запущений на початку 2024 року, можливості продукту AI+ будуть доступні поетапно, починаючи з цієї осені, спочатку з випуску Ansys optiSLang AI+, а потім Ansys Granta MI AI+.

Про Ansys

Наша місія – поширювати інновації, що сприяють розвитку людства TM.

Коли проактивним компаніям потрібно знати, як їх ідеї, що змінюють світ, будуть втілюватись, вони скорочують відстань між розробкою та втіленням завдяки моделюванню з Ansys. Протягом понад 50 років програмне забезпечення Ansys дозволяє інноваторам у різних галузях розширювати свої можливості завдяки силі прогнозування. Від сталих транспортних засобів до високорівневих напівпровідників, від супутникових систем до життєво важливих медичних приладів, наступні великі кроки у розвитку людства будуть здійснені завдяки Ansys.

Ansys та всі інші бренди, продукти, послуги і найменування функцій, логотипи та слогани ANSYS, Inc. є зареєстрованими торговими марками або торговими марками ANSYS, Inc. чи її підприємств в Сполучених Штатах або інших країнах. Всі інші бренди, продукти, послуги та найменування функцій або торгові марки є власністю їхніх відповідних власників.

Title: Ansys Continues AI Innovations

Author: Ansys

Website Name: www.ansys.com

URL: https://www.ansys.com/news-center/press-releases/10-25-2023-ansys-continues-ai-innovations

 

Facebook - ANSYS Soft Engineering Group

© 2010-2021 ANSYS | Софт Инжиниринг Групп. All rights reserved
Украина, 03127 Киев, Пр-т Академика Глушкова, 1
Тел. +38 044 494 4460 | карта сайта | Комплаенс

ansys certified channel partner

Search